Hans J. Nilsen er en ur og optikerforretning som ligger mitt i Kristiansand sentrum. Vi er en del av Alliance Optikk kjeden og har et stort utvalg i briller, lesebriller, kontaktlinser, arbeidsbriller, solbriller og å klokker. Vi ønsker å tilby deg personlig service og en god handleopplevelse!

Vi ligger sentralt til i Tvedestrand med parkering på utsiden av butikken. Når du tar en synsundersøkelse hos oss finner vi brillestyrke, sjekker samsynet og tar bilder av netthinnen din.Ved behov kan vi måle synsfeltet ditt med perimeter. Vi tilpasser alle typer kontaktlinser, og vi førerer ledende merkevarer fra blant annet Gucci, Dior, Oakley og Ray-Ban.,Velkommen!

Alliance Optikk har medlemmer over hele Norge og våre 80 butikker tilstreber å tilby et av markedets bredeste sortiment. Vi er kjent for vårt attraktive utvalg og personlige service. Briller og brilleglass finnes i et stort mangfold og variasjoner av pris. Vi i Alliance Optikk elsker faget vårt! God personlig service, oppfølging og tilgjengelighet er kjerneområder. Det vi ikke har, skaffer vi deg... Les mer

Vi legger mye arbeid i å være oppdatert på fag og mote, og har det siste av innfatninger og solbriller fra de største motehusene og fører merkevarer som Ray-Ban, Gucci, Dior, Prada, Marc Jacobs og Oakley. Vi henviser direkte til øyelege ved behov.

Vi ligger sentralt i Flekkefjord sentrum i hyggelige lokaler. Til sammen har vi som jobber her 40års erfaring i bransjen. Ved hjelp av vår høye faglige satsing og gode produktkunnskaper sørger vi for at du ser bra i alle situasjoner. I tillegg til å ha fokus på optimalt syn, er vi også opptatt av å finne en løsning som kler ditt ansikt best.

Interoptik Holvik har lett tilgjengelig adkomst, og sentral beliggenhet i gågaten i Grimstad. I lyse og innbydende lokaler ønsker vi våre kunder hjertelig velkommen til synsundersøkelse og brillekjøp. Med moderne utstyr som blant annet digitalt netthinnekamera tar vi vare på din øyehelse og hjelper deg til en bedre synshverdag. Vi fører merkevarer fra de store motehusene som Gucci, Dior og Prada,... Les mer

Butikken ligger fint til på bryggen på en holme i Farsund som heter Gåseholmen. Gratis parkering.