Hopp til søk

Resultat - Stoeping

Trefellerne består av faglærte og erfarne medarbeidere som utfører Trefelling på en sikker og effektiv måte. Trefelling med kraner og skogsmaskiner -klatring-stubbefresing-trepleie-trepleie beskjæring-tomterydding-Biobrensel/Kverning. Vi er fullforsikret hos If.

Vegglifjell hytteservice tilbyr snekring-, vaktmester- og servicetjenester til hyttefolk på Vegglifjell. I tillegg til dette har vi en egen avdeling for renhold, maling og beising, samt tilbyr trefelling, rydding av tomter og levering av ved. Er du ute etter litt luksus i hverdagen, kan vi tilby klargjøring av hytte, handling av varer, utvask, levering av mat, servering ved selskaper m.m. Ved øn... Les mer

Snekkerarbeid, montering av dører, vinduer, kjøkken med mer.

Backe er et av landets ledende entreprenørselskaper innenfor bygg. I januar 2023 ble Kruse Smith Entreprenør en del av Backe. Som ett felles selskap blir vi sterkere. Vi får økt kompetanse, større markedsandel og en bedre mulighet til å kjempe for en mer bærekraftig byggebransje. Det skal våre ansatte, våre kunder og bransjen erfare som positivt.

Maskinentreprenør på Nesbyen i Hallingdal. Din total leverandør av annleggs arbeid i tillegg til Sprenging og massetransport.

Vi utfører i dag både små og store prosjekter. Vi har lang erfaring som murmester og tilbyr et bredt spekter av tjenester innen murerfaget.

Vi kan hjelpe deg med alt innen forskaling og betongarbeid Ta kontakt for uforpliktende tilbud

Vi leverer tjenester innen bygg og anlegg: asfalt-/betongsaging og kjerneboring

Vi tar på oss de fleste typer oppdrag innen anleggsbransjen, samt maskin og massetransport.