Hopp til søk

Resultat - Sproeytemaling

Vårt fag er din trygget. Vi tar din trygghet på alvor.

Vi lakkerer aluminium, stål, plast, glass, møbler, kjøkken, bad, garderobeinnredning, "skreddersydde" innredninger fra møbelsnekkere.

Om oss Malermester Rundhaug kan bistå deg med malearbeid, gulvbelegg, tapet og da blant annet innvendig og utvendig malearbeid. Med erfaring fra 1976 er vi i stand til å tilby unike og gode løsninger, og høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, med et høyt fokus på kvalitet og kundens behov.

Utfører alle typer maleroppdrag. Ta kontakt med for en uforpliktende og hyggelig prat rundt ditt maleroppdrag så skal jeg finne den beste løsningen for ditt behov.

Vi utfører miljøvennlig og kostnadseffektiv blåse rengjøring - overflaterens, industrirengjøring og teknisk renhold med markedets beste maskinpark!

- Rehabilitering - Tapetsering - Innvendig maling - Utvendig Maling Vi utfører arbeid utvendig og innvendig. Vi holder oss hele tiden ajour med de nyeste bygg- og maleteknikker, og vi legger stor vekt på at både gamle og nye kunder oppfatter virksomheten som et seriøst og kompetent firma hvor kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier.