Hopp til søk

Resultat - Sprengning

Vi i Bentsen Maskin er et lite firma som setter kvalitet og kunde som øverste prioritet. vi tar på oss oppdrag innenfor - tomtegraving - sprengning - vann og avløp - opparbeiding av tomter - etablering av mindre VA anlegg ved spørsmål eller henvendelser ta kontakt for en hyggelig prat :)

Orica er et globalt selskap med over 13.000 ansatte. Representert i ca 50 land, kunder i nesten 100 land og 130 års erfaring. Vi er stolte av å tilby løsninger som gir økt verdiskapning for kunden.

Maskinentreprenør på Nesbyen i Hallingdal. Din total leverandør av annleggs arbeid i tillegg til Sprenging og massetransport.

Best på sprengning og boring! Vi har over 40 års erfaring i bransjen, og utfører alle typer oppdrag for kundene våre – både store og små..

Frekventia AS jobber innen sprengningsteknikk, vibrasjonsteknikk, avviksmåling og risikoanalyser.

Virksomheten har over 50 års erfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen. Kan tilby graving, mur- og betongarbeid, sprengning, drenering, planering, utgraving, vannforsyning, avløp og renseanlegg, installasjoner, transport, massetransport og diverse landskapsarbeid. ​

Oljevern, rehabilitering, graving, sprengning, transport, kranbil - SOS har over 20 års erfaring og er et utførende firma innen graving og transport, betongkonstruksjoner, steinarbeider, rør og tankarbeider.