Hopp til søk

Resultat - Spisestuemoebler

Vi i Fargerike har solid kompetanse på gulv, farger og interiør. Les mer! Våre fagfolk kommer gjerne med tips og råd til hva som passer ditt hjem. Betal senere med Klarna. Rask levering.

Møbelkjeden med kjærlighet til hjemmet Velkommen til Møbelringen Lillestrøm O. Syversen, kvalitet og service siden 1895

Lakkspesialisten er idag Vestlandets største leverandør av produkter knyttet til karosseriverksteder og lakkverksteder. Se vår hjemmeside for mer info.

VELKOMMEN TIL BYGGMESTER REIDAR SOLHEIM AS Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg og reparasjon. Ta kontakt for en hyggelig prat! Byggmester Reidar Solheim ble etablert i 1972 og gikk over til AS i 1997. I dag drives firma i fellesskap mellom Karl Fredrik Landsrød og Tor-Henrik Rød. Bedriften har gjennom mange år opparbeidet seg erfaring som kundene våre nyter godt av. Bedriften er seriøs og solid ... Les mer

Hos Mesterlys pleier vi å si at det kreves mot for å tenke utradisjonelle tanker. Og for å gjennomføre dem? Da kreves energi og begeistring. Våre medarbeidere besitter alle disse egenskapene. På vegne av våre kunder tenker vi alltid annerledes, slik at vi sporer an til nye idéer, nye tanker. Når noen snakker med oss skal de få gode råd, slik at de får hus og hjem som har rom for store og små oppl... Les mer

Friberg Bygg & Interiør AS er et firma som har spesialisert seg på å bygge alle typer interiør. Vi har en interiørarkitekt, møbelsnekker og tømrer. Vi designer interiør, møbler og produserer og bygger rom og møbler. I de årene bedriften har vært etablert har vi designet og produsert møbler og interiør for hoteller, restauranter, bryggerier, kontorer, eventlokaler og private husstander.

Hos Møbelringen Sortlands Møbelsenter finner du ett bredt utvalg av møbler i alle kategorier. Vi har stor kunnskap om våre produkter.

Vi er en liten møbelsnekker bedrift i Bodø som lager det meste, alt fra eksklusive og plassbygde skap, hyller og kjøkken, til frittstående møbler, interiør og innredning i båter, til kopier av gamle vinduer og listverk. Vi kan tilby nye møbler og interiør i stil og design lik eksisterende innredning og interiør, til bolig, hytte og til offentlig bygg/miljø.

Bodøs nyeste møbel- og interiørvarehus finner du i Gamle Riksvei 21, sentralt plassert på Stormyra. Her kan vi by på 2 etasjer med alt man trenger for å innrede hjemme!

Lakkspesialisten er idag Vestlandets største leverandør av produkter knyttet til karosseriverksteder og lakkverksteder. Se vår hjemmeside for mer info.