Hopp til søk

Resultat - Snowboard

Velkommen til Pyramiden Sport på Amfi Pyramiden i Tromsdalen. Vi hjelper deg med alt du måtte ønske innen sports- og fritidsutstyr.

Velkommen til Lie sport & fritid AS! Butikkene våre er lokalt tilpasset og representerer ekte kunnskap, ekte kvalitet og ekte engasjement i sitt nærmiljø. I Sport 1 butikkene vil du finne produkter som gjenspeiler nettopp disse kvalitetene.

Vefsn Folkehøgskole www.vefsnfolkehogskole.no Toppen har 9 linjefag; Work@Musik band – singer/songwriter – laptop musiker , work@stage - Teater Impro Film, Lyd/Lys/Scene, Friluftsliv lett, Kajakk og klatring Canada, Fotball fordypning, Idrett ALT, Fitness puls PT og E-sport.

Valdres Sport ligger i Valdres Storsenter i Leira. Butikken ble etablert i 2005 og har 350m² store lokaler. De ansatte er aktive, og vi holder blant annet fluefiskekurs for entusiastene i området. Friluft er butikkens satsingsområde, men har også et bredt utvalg innen ski og løp.

Sport 1 Beito ligger i Stølstunet kjøpesenter på Beitostølen. Vi er en sportsbutikk med kompetanse og fokus på fjellbekledning, friluftsutstyr, fottøy, langrenn og fjellski. Vi har produkter i alle prisklasser. På sommeren finner du et stort utvalg av tursko, løpesko, friluftsutstyr og turtøy. På vinteren er det langrenn, fjellski, langrennsbekledning, vintersko, ull og småvarer som er fokuset!

Sport 1 Hadeland har som mål å være den største og beste fagbutikken i området. Vi satser spesielt på ski, løp, sykkel og friluft der vi kan tilby topp kompetanse med ansatte som har lang erfaring både fra sportsbransjen og fra idrett på høyt nivå. Dette er aktiviteter vi kan – dette er Ekte Sport for oss! Vi har et bredere spekter av sportsutstyr enn det man ofte finner i andre butikker, noe som... Les mer

Sport 1 Brumunddal er en senterbutikk med et bra utvalg av det meste. Vi har en sykkelavdeling med alt fra barnesykler og el-sykler til terrengsykler, og vi har et sykkelverksted som fikser det meste. Skiavdelingen har et bredt utvalg innen langrenns- og turski, og vi fører også det meste av smøring, staver, bekledning for tur og trening og mye mer. Vi har også et bra skiverksted. Løpeavdelingen ... Les mer