Setesdal vidaregåande skule er en videregående skole i Aust-Agder etablert i 2006 i Setesdalskommunene Evje og Hornnes, Valle og Bykle. Skolen har tre avdelinger

Sørlandets største taxisentral. Vi er tilgjengelig 24/7 med våre 120 biler og busser, som er tilrettelagt for rullestol. Fast pris til og fra Flyplass.

Sogn og Fjordane fylkeskommune har tolv vidaregåande skular i fylket. Her kan du få studiekompetanse, yrkeskompetanse eller grunnkompetanse.

Vi bygger kompetanse! Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi relevante og tilpassede studier og kurs rettet mot bygg- og eiendomsbransjen.

Nordkapp videregående skole gir tilbud om studiespesialisering, yrkesfaglige utdanningsprogrammer og vi gir tilbud om Generell studiekompetanse for voksne som fjernundervisning. Skolen gir tilbud om blå linje og er den eneste i fylket som gir tilbud om Naturbruk, Fiske og fangst, Akvakultur og Maritime fag.

Steinerskolen er en anerkjent pedagogisk retning som gir samme kompetanse som offentlig skole. Læreplanen for steinerskolen er godkjent av utdanningsdirektoratet som er 13-årig utdanningsløp. Dette betyr at læreplanen for grunnskole og videregående opplæring henger sammen. For elever i steinerskolens grunnskole som ønsker studiespesialisering, kan Moss Videregående Steinerskole være et naturlig v... Les mer

PNI Opplæringssenter har en stor bredde i fagopplæringskurs rettet mot BORING/BRØNN – Trykkrør, sementering, kabeloperasjoner, boring, komplettering, havbunnsinstallasjoner, IWCF-kurs, kvalitetssikring KRAN OG LØFT – eksempelvis løfteredskap, alle krantyper, Riggerkurs, Kontrollørkurs, Truckkurs, Personløftere, arbeidsutstyr.

Mandag 19. august 2013 vil for alltid bli stående som en merkedag for vår bygd og nærområdet rundt. Dette er dagen som markerer ny giv og entusiasme i nærområdet. Målet vi har jobbet målrettet mot i flere år er nådd. Siden oppstart er skolen blitt betydelig oppgradert både inn og utvendig. Vi har en skole som vi er stolte av, med 6 fantastiske ansatte, 1 lærling og 33 elever. Rombak Montessorisk... Les mer

Bryne vidaregåande er ein av landets største vidaregåande skular med om lag 1600 elevar og om lag 330 tilsette. Skulen har eit bredt tilbod fordelt på utdanningsprogramma bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag, idrettsfag, medium og kommunikasjon, restaurant- og matfag, påbygging til generell studiekompetanse og påbygging til generell studiekompetanse etter yrkeskompetanse , service og sa... Les mer

Rogaland Kranskole er en sertifisert skole for utdanning av personell innen kran og løfteutstyr. Norges eneste skole med VG3 Kran og løfteoperasjonsfaget.