Hopp til søk

Resultat - Skifte

Advokatfirma Tofte er Sørlandets største advokatkontor. Vi yter juridisk bistand til offentlige oppdragsgivere, store, mellomstore og små virksomheter samt privatklienter innen de fleste områder som næringslivet og privatpersoner etterspør.

Vi tilbyr juridisk bistand innenfor flere rettsområder. Advokatene er medlem av Den Norske Advokatforening, og bistår kommuner, privatpersoner og selskaper innen tvisteløsning og prosedyre. Selskapet og advokatene er lokalisert i Tollbodgata 36, Kristiansand, men påtar seg oppdrag over hele landet. Vi er her for å hjelpe!

Løsninger finnes! Vi er 9 advokater som jobber med sivile saker for privatpersoner og bedrifter. Vi tar også straffesaker. Ta kontakt for en time eller en uforpliktende samtale.

Tilbyr alt innen snekkerarbeid og tømrerarbeid samt renovering og rehabilitering av hus og tilbygg. Ta kontakt for en kostnadsfri befaring.

Advokatfellesskapet startet opp 1. januar 2012 og består av erfarne advokater som har bygget opp tillit gjennom mange års virke som advokater i Kristiansand.