Hopp til søk

Resultat - Skatt

Moss Revisjonskontor AS ble stiftet i 2008, og holder til i trivelige kontorlokaler i Møllebyen i Moss sentrum. Vi er åtte ansatte, hvorav to oppdragsansvarlige revisorer. Vi utfører revisjon, utarbeidelse av årsregnskap, skattepapirer og andre beslektede tjenester for små og mellomstore selskaper. Selskapet er et godkjent revisjonsselskap og autorisert regnskapsførerselskap, og vi har svært god ... Les mer

I vårt firma stiller vi høye krav til oss selv hva angår faglig dyktighet og oppfølgning av den enkelte sak. Våre klienter skal være trygge på at vi oppnår gode resultater. Vårt geografiske kjerneområde er Østfold, hvor vi er sentralt beliggende i Sarpsborg sentrum.

LANG ERFARING OG DYKTIGE MEDARBEIDERE. God kunnskap, lang erfaring og et bredt kontaktnett gjør at vi kan svare på mange av de økonomiske spørsmål du vil få. Gjennom at vi kjenner våre kunder godt, kan vi også komme med gode råd når det kommer til oppstart, drift eller lønnsomme tilpasninger for din bedrift.

Vi er en økonomisk samtalepartner som du enkelt kan kontakte når en stor eller liten utfordring dukker opp. En rådgiver som sitter på samme side av bordet som deg, og som (nesten) vet like mye om forretningsdriften din som deg. Vi kan være din økonomiske huslege – hvis det er det du har behov for. I dag er vi 12 ansatte. Når vi ikke er hos våre kunder, hjemme eller på trening, finner du oss sanns... Les mer

Velkommen til Øvre Østfold regnskapskontor AS. Vi er et lite lokalt regnskapskontor med lang erfaring innen landbruksregnskap, samt regnskap for enkeltpersonsforetak og små og mellomstore aksjeselskaper. Vi er lokalisert på Tomter i Hobøl kommune. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Spydeberg Regnskapslag er et autorisert regnskapsførerselskap med lokal tilhørighet. Vårt fokusområde er regnskap, skatt og økonomi!