Hopp til søk

Resultat - Sjokoladekaker

I 129 år har Baker Brun vært en stolt baker av gode brød og boller til bergenserne, – og det skal vi fortsette med – i 100 år til! Vårt hovedbakeri i Bergen er ett av landets mest velrenommerte bakeri. Her produseres et stort utvalg av ferske baker- og konditorvarer, i tillegg til en omfattende produksjon av frosne deigemner.

Magne og Bera Granum etablerte GRANUM BAKERI AS 3. juni 1991 i Storgata 126 på Lillehammer. Målet var en liten mann/kone-bedrift, men kundemassen økte raskt, og vi måtte ansatte en konditorlærling og to butikkmedarbeidere. I november 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. Vi åpner kl. 07.00 og ... Les mer

Bella Nybakt driver på Åkrehamn med Café, conditori og catering. Vi selger smørbrød, kaker og bakst.

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på gjennom å selge våre gode produkter. Det er alltid trygt når dugnadsgruppene har både kreditt og returrett. Velkommen til oss!