Kilden Kjøpesenter – Bydelsenter i hjertet a Hillevåg, like sør for Stavanger Sentrum. 60 butikker, 15.000 kvm. og 350 gratis parkeringsplasser. Velkommen for en hyggelig handel.

Oasen Kjøpesenter er sentrum i Fyllingsdalen. Et annerledes og personlig kjøpesenter, med alt av servicetilbud. 70 butikker, 40.000 kvm., enkel tilkomst med buss, parkering og ladeplasser for el-bil. Velkommen for en trivelig handel.

Sengemakeriet og Duxiana er Norges største og eldste spesialbutikk for alt til soverommet, og muligens den beste. Vi har utstilt senger, madrasser, sovesofa, skapsenger og alt innen sengetøy. Hos oss finner dere det beste av Europeiske produkter, som madrasser, beveglige og kontinentale fra DUX, Velda, Tempur, Hilding mm, Sengerammer fra Tjørnbo og Grindberg, Sovesofa fra Hovden og Innovation, Sk... Les mer

Bodøs nyeste møbel- og interiørvarehus finner du i Gamle Riksvei 21, sentralt plassert på Stormyra. Her kan vi by på 2 etasjer med alt man trenger for å innrede hjemme!

Mr. Clean AS utfører alle tjenester innenfor Renhold, Kantine og Eiendomsservice. 30 års erfaring har gitt oss en posisjon og kompetanse som gjør det mulig for oss å tilby en av markedets beste renholds- og servicetjenester til både bedrifter og privatpersoner til svært fornuftige priser.