Hopp til søk

Resultat - Rotfylling

Velkommen til Sandsli Tannlegesenter - et moderne tannlegesenter med den siste teknologien innen tannbehandling. Kvelds- og lørdagsåpent. Gratis parkering!

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Bjørnefjorden Tannlegepraksis utfører alle typer tannbehandling, og tilbyr komplette løsninger innen implantat. Vi har spesialistkompetanse innen oralkirurgi og medisin.

Vi er en privat praksis som holder til i Torgallmenning 3B, midt i Bergen sentrum.

Tannhelsehuset Kildahl er en privat tannklinikk midt i Svortland sentrum på Bømlo, Hordaland. Hos oss er det 5 tannleger, 2 tannpleiere og 3 spesialisttannleger som jobber for at din tannhelse skal bli best mulig. Derfor er vi opptatt av forebygging.

Vi er opptatt av å tilby deg trygg og god behandling. Vi har moderne utstyr, og er opptatt av å holde oss faglig oppdatert. Klinikken ligger sentralt plassert i Bergen sentrum, med kort avstand til både offentlig transport og parkeringshus!