Hopp til søk

Resultat - Romutleie

Velkommen til Sillongen Toten Hotel! Sillongen Toten Hotel ligger i naturskjønne omgivelser på Totenplatået. Den vakre beliggenheten, lyse og velutstyrte kurslokaler og vårt velrennomerte kjøkken gir grunnlaget for et vellykket og hyggelig opphold.

Høvringen Fjellstue er en av de eldste turistbedrifter i Rondane. Våre gjestebøker går helt tilbake til 1903, men vi har tatt imot gjester siden 1890 tallet. Fjellstua ligger 1.000 m.o.h på Høvringen ved inngangen til Rondane Nasjonalpark – med enestående turterreng i alle retninger rett utenfor døren. 8 km med asfaltert vei fra E6. Opprinnelsen til Høvringen Fjellstue er Ulsvoldseter som på slut... Les mer

KJÆRE ALLE KUNDER ! Vi ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen til Sekskanten for et godt og hyggelig måltid. Vi tilbyr variert meny - du kan enten spise her hos oss eller ta med deg hjem. Åpent hver dag med varierende åpningstider. Vi har mange fine leiligheter for utleie - ta kontakt for et godt tilbud ! Tlf 61344700 eller 415 08 415.