Hopp til søk

Resultat - Roerservice

Nøtterøy Rørservice AS ble etablert i 2001 og som pr i dag består av 5 ansatte. Firma drives og eies av Arild Andersen og Kenneth Andersen. Vi er en godkjent mesterbedrift som er medlem av Rørentreprenørene Norge (Tidligere Norske Rørleggerbedrifters Landsforening)

ABK Rørservice AS er en godkjent røreleggerbedrift som ble etablert i 1984. Vi utfører alt arbeid innen sanitæranlegg, varmeanlegg, varmepumper og bad. Ta kontakt for gratis befaring!

Kjærs Rørleggerforretning AS har vært i drift siden 1982, og har siden da alltid hatt en stabil, og stadig økende kundeportefølje. Vi tar på oss "alt innen varme og sanitæranlegg" og tar alt fra en enkel servicejobb, til større utbygninger. Både innen privat, og næringsmarkedet.

Vi i Vestfold Rørservice a/s ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss. Vi holder til på Nøtterøy. Vi utfører service og vedlikehold av VVS, mordenisering av bad, ombygging og nye installasjoner.

Sandefjord Rør og Industriservice AS er en ledende aktør innen rør- og industritjenester. Med base i den maritime byen Sandefjord, har selskapet et solid rykte for å levere høykvalitets løsninger til både offshore og onshore industrier. Selskapets ekspertise strekker seg over et bredt spekter av tjenester, inkludert rørlegging, sveisearbeid og mekanisk vedlikehold. Med erfarne fagfolk og toppmod... Les mer