Romerike Rør utfører alle typer rørlegger-tjenester fra A til Å. Vi kan hjelpe deg med å velge ut det som passer best for deg og ditt bad, kjøkken eller hus. Installasjon av varmepumper, vannbåren varme og VA-anlegg er blant våre spesialiteter! Vi har AAA rating.

Dyktige rørleggere og håndverkere til din disposisjon! Vi tar på oss alt av rørleggertjenester samt mindre snekkeroppdrag for private og bedrifter.

Vi utfører alle typer arbeider for deg som trenger en håndverker, men har spesialisert oss på bad og våtrom, samt koordinering av prosjekter der det er mange håndverksgrupper inne i bildet. Vi dekker selv tjenester innen snekker-, murer-, maler og membranfaget. Vi har et årelangt sammarbeid med rørlegger og elektrikker. Vi utfører alle våre arbeider med faste avtaler med spesifiserte priser på al... Les mer

Rørservice eller oppgradering av kjøkken/bad? Ta kontakt med oss!

T.M.Christensen VVS Detaljer AS ble etablert i 1984 og selger i dag produkter direkte til rørleggerbutikker/rørleggere.

Skoger Vann og Avløp AS ble etablert i år 2000, med over 20 års erfaring i ryggen kan vi med ord si at vi er en bedrift med høy kompetanse og fagkunnskap. Vi utfører det aller meste innenfor rørleggerarbeid, VVS, VA-oppdrag og speilsveising. Vi er stolte av å være en rørleggerbedrift med dyktige ansatte som har jobbet med faget i flere år. Fagkunnskap og nødvendige godkjenninger setter vi høyt, ... Les mer

  • Rørleggertjenester
  • Vannprøveanalyser
  • Tilstandsrapport
  • Utbedring og optimaliser av eksisterende VVS-anlegg
  • Serviceavtale
  • Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg
  • Montering og service på varmepumper.
  • Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet

Mo-Tekk interiør AS er en komplett våtromsentreprenør. Det innebærer at vi tar totalansvar for hele jobben, inkludert alle de håndverksfag som må til for å løse en slik oppgave. Som bl.a. snekker, flislegger, membranlegger, rørlegger og elektriker.