Hopp til søk

Titan holder til i Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen facillity service og management. Virksomheten startet opp i 1990 av to montører som arbeidet deltid med vinduspuss. Etter hver utviklet virksomheten seg videre med fokus på inneklima under navnet Vedlikeholdservice AS. I år 2000 fusjonerte dette selskapet med RenholdsCompagniet AS. Med over 25 år i bransjen har vi opparbeidet ... Les mer

Kvalitet til riktig pris! Rydje renhold er stort nok til å ha ledere og medarbeidere med kunnskaper og erfaring til å gjennomføre alle delene av oppdragene på en profesjonell måte. Samtidig er vi ikke større enn at vi har en meget fleksibel organisasjon som innretter seg etter kundens behov.

Mr. Clean AS utfører alle tjenester innenfor Renhold, Kantine og Eiendomsservice. 30 års erfaring har gitt oss en posisjon og kompetanse som gjør det mulig for oss å tilby en av markedets beste renholds- og servicetjenester til både bedrifter og privatpersoner til svært fornuftige priser.

Totalleverandør av renhold og vaktmestertjenester. 100% fornøydhetsgaranti på alle våre tjenester.

Totalleverandør av renhold og vaktmestertjenester. 100% fornøydhetsgaranti på alle våre tjenester.

Det finnes mange faktorer som bidrar til at vi mennesker trives på arbeidsplassen. Vi i Bergen renholdstjenester ønsker å bidra til økt trivsel blant dine medarbeidere gjennom en grundig vask pleie av lokale. Vi vet nemlig det at å ha det rent og pent rundt seg er en av faktorene som bidrar til at man trives. Vi i Bergen renholdstjenester har et ambisiøst og dynamisk arbeidsmiljø. Vi opparbeider ... Les mer

Profesjonelt renholdsbyrå i Harstad. Vi tar på oss alle typer renholdsoppdrag, både i Harstad, Vesterålen, Narvik og Finnsnes.

Vår forretningsmotto er flexibilitet - speed and service, og det mener vi har klart å oppnådd med den flotte og positive arbeidsstaben vi nå har tilsluttet oss.

Rebecas Rengjøring og Vaktmestertjenester tar på seg diverse service oppdrag for private, bedrifter, offentlig og borrettslag m.m. Vi er to dyktige arbeidere med lang erfaring innen flere servicefelt. Ta kontakt for gode tilbud.