Hopp til søk

Resultat - Renhold oslo

Vi er en mindre aktør i en spennende bransje, vi vektlegger grundighet og personlig service i alle ledd. Vi tar mål av oss til å være et positivt alternativ i en bransje der velferd, trivsel, service og kvalitet er hovedproduktet.

ST-Consult er Norges eldste konsulentfirma med renholdsfag som arbeidsfelt, etablert i 1988 med røtter tilbake til 1960. Vi er spesialister på planlegging, innkjøp, og kontroll av renhold. Vi arbeider med kommuner og fylkeskommuner, samt større eiendomsforvaltere, bedrifter og organisasjoner i det private markedet. I tillegg har vi en betydelig kursaktivitet med personsertifisering innenfor NS IN... Les mer

I use a 7m3 - Volkswagen Caravelle 2006 and can do different types of transportation. Disposing garbage, goods transport, moving transport. Please let me know if you have any questions or need help.

Tilbyr det meste inne renholdstjenester og vasking gulv og flater samt hovedrenhold og flyttevask. Ta kontakt for en kostnadsfri befaring!

Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov! Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere de... Les mer