Hopp til søk

Resultat - Regulering

Dronningens Tannlegesenter har eksistert i mer enn 30 år. Vi har både tanntekniker og tannpleier. Klinikken er moderne og innbydende for våre kunder. Hos oss finner du en rolig og behagelig atmosfære. Vi er et godt team som jobber sammen for å gi deg som pasient tannbehandling av ytterste og estetiske kvalitet. Vi er oppdatert på moderne teknikker og tilbyr faglig tyngde gjennom hyppig kursing og... Les mer

På Gåsholmen i Farsund finner du Colosseum Tannlege Farsund. Vi holder til i 2. etg rett over Gåseholmen helsesenter. Det er heis tilgjengelig for bevegelseshemmede, men ikke automatisk døråpner. Har du behov for hjelp med døren, ring på ringeklokken og vi hjelper deg. Behandlingsrommene har en utforming slik at rullestol kan trilles inn. Her får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen og o... Les mer

Trollvegg Arkitektstudio AS er et frittstående arkitektkontor bestående av 15 arkitekter, interiørarkitekter og planleggere. Vi tror på at vi gjennom vår arkitektur og planlegging kan bidra til å fremme gode fysiske omgivelser og et bærekraftig samfunn.

Midt i Mandal sentrum finner du Colosseum Tannlege Mandal, tidligere Tannlegene Sanne. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Ved mer kompliserte prosedyrer og inngrep henviser vi til spesialist ved behov. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Har du behov for juridisk bistand? På Advokathuset Sør jobber fire advokater med lang erfaring fra både offentlig og privat virksomhet. Vi er medlemmer av Advokatforeningen,og kan bistå både på norsk og engelsk. Som spesialister innenfor en rekke rettsområder, vil vi alltid ivareta deg og din sak på beste måte.