Hopp til søk

Resultat - Puss

Trondheim Murservice er et murerfirma som ble etablert i 2004. Vi utfører alt innenfor flis- og murarbeid.

Oppdag vårt brede utvalg av tjenester, som blant annet: husbygging, hytter, garasjer, tilbygg, renovering, og mer. Vi er for tiden fem ansatte, og vi tar oss av drift og vedlikehold for Coop Midt Norge AS. Vi drifter også Bangla og Grand Studentbolig. Brøyting for næring, private og borettslag er en del av vårt tilbud. Vi er forhandlere av Corotop AS og Aluplast PVC/vinyl vinduer, og kan også til... Les mer

25 års erfaring som kommer deg til gode. Byggmester Herman Frost har jobbet over 25 år i bransjen med alt fra rehabilitering av private hjem til offentlig byggprosjekter. Det har gitt en erfaring og kompetanse som sikrer høy kvalitet på alle våre leveranser.

Etter flere år i bransjen, har vi bygget oss opp en solid kompetanse. Flis og Murservice AS er et murerfirma som ble etablert i 1997 med årlig omsetning på 10 mill kroner (2013) og med 9 ansatte. Alle oppdrag utført av oss er av autorisert og godkjent karakter og vi har alle nødvendige godkjenninger / sertifikater for de oppdrag vi på tar oss.