Velkommen til et varehus med minimaskiner. Vi har levert slag, service og utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen siden 1958. Vi legger stor vekt på kvalitetsprodukter fra seriøse leverandører, og spekteret utvides stadig.

Vi i Gunge VVS AS utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Vi ligger vegg i vegg med K1 kjøpesenter, og har gratis parkering med god kapasitet rett utenfor butikken. Velkommen!

Rørservice Innlandet er et rørleggerfirma med Ringsaker, Hamar, Stange og Løten som hovedsatsningsområde.,Vi er godkjent i tiltaksklasse 3, for utførelse av VVS-anlegg. Dette tilsier at vi besitter nødvendig kunnskap for å kunne gi det beste resultat på alle våre oppdrag.,Vi har bred erfaring innen kalkulasjon, prosjektering, utførelse og prosjektledelse. Vi utfører alle typer rørleggerarbeider i... Les mer

EDH UTLEIE AS har siden 1962 servet stat, kommune, entrepenører og privatmarkedet, og ledes nå av Terje Edh og hans team.

Nordiske Industriovner AS leverer helautomatiske biofyringsanlegg med de nyeste tekniske løsningen på markedet. Vi leverer til hele Norge.

Allweiler AS, Norway supplies pumps and related equipment to marine industry, land based industry, shipping and offshore.

Rørleggerservice- Sertifiserte sveisere- Utskiftingog økonomisering av fyringsanlegg- Varmepumper- Gulvvarme- Radiatoranlegg- Montering av kjøle og varmeanlegg