1

Vi er den største elektrikeren i Halden by.Vi kan hjelpe deg med alt innen strøm, aircondition kulde- og varmepumper i hele Østfold.

2

Rørleggern'n er stedet for bad, VVS og gass. Leverandør av Jets vacumtoalett. Vårt nyeste satsingsområde er gassanlegg til bolig med gasskomfyr, gasspeis og uttak til gassgrill.

3

Vi i Gunge VVS AS utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Vi ligger vegg i vegg med K1 kjøpesenter, og har gratis parkering med god kapasitet rett utenfor butikken. Velkommen!

4

La oss hjelpe deg med installasjon av nytt bad, varmepumper, gulv-varme og vanlige serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

5

AxFlow AS, lokalisert i Oslo, sysselsetter ca. 40 ansatte, deriblant eksperter på prosessteknologi, meteorologi, vannbehandling og pumper

6

Rørleggerservice- Sertifiserte sveisere- Utskiftingog økonomisering av fyringsanlegg- Varmepumper- Gulvvarme- Radiatoranlegg- Montering av kjøle og varmeanlegg

7

Markedsledende innen betongpumping i Norge, vi tar oppdrag på hele Østlandet og disponerer 33 betongpumper med rekkevidde fra 0-52 meter. Vi jobber mot bedrifts- og privatmarkedet, med oppdrag i alle størrelser. Vi har Norges største utvalg av betongpumper, vi disponerer 11 pumpemixere, 33 betongpumper og 3 trommelbiler.

9

Grøtting Olje AS er Statoils oljeforhandler for hele Hedmark.Med tankbiler og avdelinger sentralt plassert i Kongsvinger,Elverum og Tynset,kan vi gi kunden den beste servicen i markedet. Vi er konkuransedyktige på pris til både private,entreprenører,industri og gårdbrukere.,Forhandler innen smøreoljer,dieseltanker, pumper,AdBlue og annen kjemi.,Grøtting har vært et oljeselskap helt siden 1948!