Hopp til søk

Vi leverer redskapsfester, sveisegrinder og tilbehør for traktorer, hjullastere og gravemaskiner fra SE Equipment.

Drøbakveien Jord er distriktets største leverandør av jordbearbeidede produkter og har Siden 1988 gravd utallige tomter, planert med fyllmasser og matjord. Vi har levert mer enn 20 000 lass med soldet matjord i Oslo-området og opplever stor vekst i flere områder av virksomheten. Vi viderefører tradisjonen med gjenvinning av masser, og øker samtidig fokuset på å omstrukturere inn i det grønne skif... Les mer

Arna Jordsortering leverer det meste innen jordprodukter, ferdigplen, torvtak, bark, skjellsand, sand, stein, grus og singel. Har du spørsmål vedrørende hagearbeid, kan vi bistå med gode råd og god service, ta kontakt for en uforpliktende prat eller les mer på vår hjemmeside. Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen!

Nittedal Torvindustri AS har levert veksttorv til gartnerier og hageeiere og har eksistert siden 1948 - samt torv til torvtak i mange år. Vår torvkvalitet har bevist sine gode egenskaper til alle typer vekster, planter og gressplener. Nittedals taktorv leveres over hele landet og kan legges året rundt.