Hopp til søk

Resultat - Potteplanter

Velkommen innom oss i Floriss Tananger. Vi legger vår stolthet i at du som kunde skal finne blomster med topp kvalitet hver eneste dag. Vi har et rikt utvalg i både potteplaner og snittblomster, vi er lidenskapelig opptatt av vakre blomster.

Kom til oss når du ønsker å glede noen med blomster av beste kvalitet. Som Interflora-butikk kan vi formidle din blomsterhilsen over hele landet.

Fra vår butikk sender vi blomster i Råde, Saltnes, Rygge og Fredrikstad daglig, i tillegg er vi Interfloramedlem, Våre dekoratører hjelper deg med blomster til alle anledninger. Vi har et stort utvalg.

  • Begravelse
  • Bryllup
  • Kjærlighet/Valentines
  • Bestille blomster
  • Alt av blomster

Den kreative spire drives med stort hjerte for faget! Som nummer to i Norge har vi satt opp en blomsterautomat utenfor butikken. Den er døgnåpen og fylles daglig opp med ferske blomster laget av blomsterdekoratører hos Den kreative spire. Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdateringer på smått og stort vi holder på med.

Kom til oss når du ønsker å glede noen med blomster av beste kvalitet. Som Interflorabutikk kan vi formidle din blomsterhilsen over hele landet.

Da jeg var ti år gammel begynte jeg å jobbe i min mors butikk for tørkede blomster og selvplukk. Jeg er oppvokst på en liten gård på Sørlandet med drift av blomster, kyr og juletrær. Jeg har fagbrev som blomsterdekoratør, og er utdannet pedagog fra NTNU. Jeg heier på fagfolk og håper enda flere utdanner seg til blomsterdekoratør i fremtiden!!