Hopp til søk

Resultat - Platearbeid

Mesterblikk AS holder til på Løvåsmyra 6 på Heimdal i et moderne lokale (nybygg april 2008) på 800 m2 i 2. etasjer. Vi har eget verksted på 600 m2 med en oppdatert maskinpark, moderne utstyr og hjelpemidler. Dette i tillegg til kvalitetsstyring og dyktige medarbeidere sikrer effektiv tilvirkning av produkter med riktig kvalitet levert til avtalt tid, til konkurransedyktige priser. Her er det sto... Les mer

Jankos Mekaniske Verksted er et mekanisk verksted med stor spennvidde i våre oppdrag. Med god kompetanse innen metallbearbeiding, deriblant dreiing, fresing, boring og sveising lager vi det meste.

KB Stålindustri er leverandør av alt innen stålkonstruksjon, sveising og metallarbeid, industrirørlegging og teknisk isolering. Vi jobber daglig mot vårt mål, som er å bli en ledende leverandør på Haugalandet av tjenester innenfor de nevnte produktområdene. Vi utfører oppdrag for næringsbygg, industrianlegg, offentlige bygg, boligprosjekter, olje og gass samt maritime miljøer.

Ramstad Lastebilservice A/S står for kvalitetsarbeid. Vårt mål er at våre kunder skal være fornøyd med den servicen vi utfører. Dyktige og erfarne bilmekanikere sørger for dette. Vi har stor kapasitet - og retter oss inn mot nyttekjøretøy.

Technomek AS er et mekanisk firma som reparerer og produserer det meste innen mekanikk og metall varer. Firmaet ble startet i 1992 av Kåre-Jan Johansen, og har pr i dag 4 ansatte. Kåre-Jan Johansen er daglig leder. Vi har over 30 års erfaring i bransjen og kompetanse innen dreiing, fresing, sveising (tig, mig, mma), maskinbygging og problemløsing. Vi anser oss som en liten lokal bedrift med effe... Les mer

Tilbyr det meste inne mekaniskarbeid, ta kontrakt for hyggelig prat.

Vestland SeaService gjør din maritime hverdag enklere. Maritim Service: Vedlikehold og reparasjoner på skip og installasjoner med 24/7 Service. Vi tilbyr et bredt servicetilbud i samarbeid med partnere på forskjellige fagområder. Maritim Supply: Kort leveringstid på stort utvalg deler og utstyr med 24/7 Service. Vi leverer deler og utstyr blant annet fra vårt deleide selskap i Danmark: Nordic S... Les mer

Sveiseverksted med tilhørighet på Jørstadmoen i Lillehammer. Vi utfører stålarbeid og lettere stålkonstruksjoner som tak, trapper og rekkverk. Vi leverer metall, stål og bearbeidingstjenester til industri og byggebransjen. Sveising av aluminium, rustfritt og karbonstål. Ta kontakt for en hyggelig prat og god service.

Moland Mekaniske AS er spesialist på maskinering, det ultimate presisjonsarbeid innen mekanisk industri. Av og til utgjør en hundredels millimeter forskjellen på en god og dårlig leveranse. Vi leverer maskinering og mekaniske tjenester til offshore, landbasert industri og vannkraft.

Anleggsrep AS har lang erfaring i bransjen og kan bistå deg med service og reparasjon av alt av verft, anleggsutstyr og de fleste maskiner.

Bakke Stålprodukter AS er et stålbearbeidingsfirma lokalisert i Vågå i Gudbrandsdalen. Med en så sentral plassering, kan vi selvfølgelig levere tjenester og produkter over hele landet:-)