Hopp til søk

Resultat - Planting

TT Byggdrift AS er et selskap hvor ansatte i hovedsak er teknisk personell (ventilasjon,varme, kjøling, VVS, automatikk mm), med allsidig og individuell fag-kompetanse. Vi jobber sammen som et team, hvor hver enkelt utfyller hverandre og bistår ved behov. Vårt konsept skiller seg litt fra vanlige vaktmestertjenester, da vi har personell som oftest fikser problemer som oppstår underveis, og dermed... Les mer

Lilleøre Anlegg ble etablert av Søren Lilleøre etter mange år som småjobbsjef i GS Anlegg. Søren viderefører den kvalitet og service han er kjent for i sitt arbeid fra GS Anlegg. Søren var nominert til årest hyggeligste håndtverker i 2020 og du blir tatt godt vare på om du gir Lilleøre Anlegg oppdrag. Ta kontakt for befaringer og tilbud.

Velkommen til Vaglid AS - Vi har høy kompetanse og lang erfaring med opparbeidelse, skjøtsel og vedlikehold av grønt- og parkanlegg. I forkant av en jobb ligger det nøye planlegging, og det er alltid en tanke bak løsningen vi presenterer og leverer. På denne måten sikrer vi enklere vedlikehold for kundene våre, selv etter jobben er gjort. Vi ser frem til å høre fra deg!