Hopp til søk

Resultat - Overnatting

Skien fritidspark er et fantastisk anlegg - ALT AV AKTIVITETER. Badeland, spa og velvære, ishall med ishockeybane og curling, idrettshaller, klatrevegg og buldrerom, tennis, minigolf, klatrepark, shuffleboard, frisbeegolf, beachbaner, lekeplass, mange fine turløyper og skiløyper, hotell med konferanserom, treningssenter, kafe, skole OG masse natur.

Velkommen til Norges mest sjarmerende badehotell med over 100 års tradisjon og erfaring med gjester fra hele verden.

Tokke ligg sentralt i Vest-Telemark som er et kjerneområde i norsk folkekunst og folkemusikk. Her er det og aktiviteter som friluftsliv og naturopplevelser som står i fokus. Dalen, Lårdal, Høydalsmo og Hallbjønnsekken gir deg varierte opplevelser sommer som vinter, enten det er på fottur, på ski eller med sykkel. Mange aktiviteter er ypperlige for barn og familieferie.

Rauland – Telemarks fjelldestinasjon sommar og haust I Rauland kan du vandre, fiske, sykle og ri på hest. Du kan besøke toppane, eller ta deg ein kanotur. Du kan bu og spise godt på eit av hotella, eller i komfortable hytter med flott fjellnatur rett utanfor døra. Tilboda er mange, og vegen er også kort til dei andre attraksjonane i fjell-Telemark. Høgfjellscruise på Møsvatn, opplevingar i Rjuka... Les mer

Vic er et frittstående hotell uten kjedetilknytning. Historien bak hotellet strekker seg tilbake til 1825, da konsul J.S.Gasmann bygde opp herregården etter en stor brann. Denne delen står fremdeles her i dag. Hotell Vic har gjennomgått flere fornyelser i årenes løp, og framstår i dag som et hotell med tradisjon og god standard. Hotellet ligger midt i hjertet av byen, med kort avstand til shoppin... Les mer

Nibbenuten invest AS ynskjer å gje deg moglegheita til å bygge ein fritidsbustad på toppen av Rauland i Telemark. Om du ynskjer deg ei hytte med storslått utsikt på 1000 moh. frå Bossnuten i aust til Raulandsfjell i vest er Nibbenuten staden for deg.