• Nettbutikk Vestland

Intersign Norge AS, ble offisielt stiftet i 1989, men planene startet allerede på midten av 80-tallet da et skilt- og dekorfirma samt et brannvernfirma begynte å samarbeide om produksjon av etterlysende skilter. Etter en tid startet vi så opp med Intersign Norge AS med det formålet å produsere og selge etterlysende skilter og sikkerhetsmerking.

SHECO er en økologisk og naturlig nettbutikk for skjønnhet og velvære. Hos oss kan du med god samvittighet boltre deg i kosmetikk, hudpleie, hårpleie og velværeprodukter til både deg selv, og hjemmet ditt. Og du kan alltid være trygg på at når du shopper hos oss får du veganske, giftfrie og bærekraftige produkter av høy kvalitet til fornuftig pris.

Trappe-deler er ett firma som har spesialisert seg på at folk kan kjøpe trappedeler og pusse opp trappen selv. Tanken bak er å lage et gjør-det-selv-produkt fra oppmåling til ferdig trapp. De ulike trappekomponentene er tilpasset hverandre. Vi har lagt vekt på kvalitet, funksjonalitet og enkel montering med riktig verktøy for et godt sluttresultat. - Du har ideene, vi har delene

Me har frå starten kunna tilby vanlege synsprøvar og kontaktlinsetilpasningar. I 2006 fekk me godkjenning for bruk av diagnostiske medikament. Dermed kan me lettare oppdage augesjukdomar og andre sjukdomar som påverkar auga og i tillegg ta endå meir eksakte synsprøvar.