Hopp til søk

Resultat - Murer

Trondheim Murservice er et murerfirma som ble etablert i 2004. Vi utfører alt innenfor flis- og murarbeid.

Velkommen til Murmester Meling.Vi er et lite og veletablert firma som har vært i denne bransjen i over 40 år.

XK Entreprenør AS er en mesterbedrift, og vår kjernekompetanse er restaurering av antikvariske fasader. Vi er utfører i tillegg mur og pussarbeider, flislegging, fasadeisolering og entreprenør oppdrag i samarbeide med andre håndverkere. Vi utfører i tillegg til puss og betong, kjemisk malingsfjerning, sandblåsing av stål og korrosjonsbehandling. Vi gjør alt av malerarbeid, og utfører også komplet... Les mer

Totalentreprenør yrkesbygg. Nybygg - tilbygg - og restaurering av boliger. Sentral godkjenning.

Vi utfører både små og store prosjekter innen bl.a flislegging, mur og puss. Forhandler av fliser og rehabilitering av bad. 40 års erfaring.

Ecosør AS er et entreprenørfirma som leverer produkter med riktig kvalitet innenfor kontraktfestet tidsramme til konkurransedyktig pris.

Tørrmuring, stein på stein, murer, steinbroer og mange andre steinkonstruksjoner ved bruk av tradisjonelt verktøy.

Ferdigbetong - Betongpumping - Hydrauliske renner. Din lokale leverandør i Bergen og omegn. Vi har betongpumper som når 41 meter og liten treaksler.

Velkommen til Murmester Trond Dal AS - din murmester i Bergen. Rehabilitering av bad og våtrom – rehabilitering av peis og pipe. Har du en drøm om et funksjonelt, moderne og vakkert baderom med høy kvalitet og gode løsninger? Da er vi riktig firma for oppdraget. Murmester Trond Dal AS er en murmesterbedrift med solid kompetanse og lang erfaring i bransjen. Vi tilbyr et bredt spekter tjenester, hv... Les mer

Ferdigbetong - Betongpumping - Hydrauliske renner. Din lokale leverandør i Bergen og omegn. Vi har betongpumper som når 41 meter og liten treaksler.

Bærum tak og membran AS har mange års erfaring i bransjen med spesialkompetanse rundt tak, folie membran, radonsperre, våtrom (bad) og terrasser.

Tilbyr murertjenester, gulvlegging, elektro installasjoner, flislegging, maling & tapetsering samt snekkerarbeid, montering av dører, vinduer, kjøkken.

Vi gjør det trygt og enkelt å bygge på eller pusse opp. Lunde Bygg Viken er en ny håndverkstjeneste for deg som vil ha høy kvalitet og lave skuldre, uansett prosjekt.

Murmester Jon A. Nygård AS er en mesterbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett, og mange dedikerte og dyktige ansatte med våtromsertifikat.

Tjenester innen flislegging, membran. Muring av peis, ildsteder, pipe og alt av naturstein.

Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent bedrift for våtrom og er godkjent Mesterbedrift. Våre ansatte har bred erfaring innen nevnte emner, og vi er spesielt stolte av vårt høye fokus på kvalitet og service på arbeidene vi leverer. Vi har også gode samarbeidspartnere innen de fleste faggrupper, og vi utarbeider løsninger tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har også sentral godkjenning for k... Les mer

  • Arrangørkurs og opplæring
  • Tilsyn og veiledning
  • Oppfølging og kvalitetssikring
  • Opplæringskurs for nye lærling
  • Rekruttering

Vi hjelper deg med hele byggeprosessen fra planlegging til ferdig bygg, som totalleverandør innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi påtar oss alt av tømrer- og snekkerarbeid, som: nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering, mur- og betongarbeid, stein og flisarbeid, kjøkken, bad og garderober.