Hopp til søk

Resultat - Moebler

Vi er stolte av å ha fylkes største helårsåpne hagesenter. Hos oss finner du det du trenger til din kysthage. Våre erfarne gartnere hjelper deg og gir deg gode råd.

Velkommen til Bergen Håndtverksenter! Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør. Vår lange erfaring med arbeid innenfor de gamle håndarbeidsteknikkene har gitt oss kunnskap om antikviteter og deres verdi, og hvordan disse skal restaureres for å bevares for kommende generasjoner. Vi har stor respekt for de arbeidsoppgavene vi påtar oss. I mange tilfelle er det eldre, skjør... Les mer

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Hos oss finner du mote, mat, helse- og velvære, sportsutstyr og mye mer.

Input interior er Nordens ledende uavhengige innredningskonsern med unik kompetanse innen behovstilpassede løsninger for kontor og næringsliv, hotell og restaurant, skole og utdannelse samt helse og omsorg.

Maritime Montering, etablert 1981, med den hensikt å levere nyskapende skipsinteriør av høy kvalitet til fartøy og rigger. Etter nesten fire tiår i bransjen er vi stolte over å ha fullført mer enn 1100 prosjekter. I dag er vi i gang med en ny reise som introduserer neste generasjons overnatting for å gi våre kunder en minneverdig opplevelse til sjøs. Vi har kontorer over hele det europeiske og as... Les mer

Hos Møbelringen Sortlands Møbelsenter finner du ett bredt utvalg av møbler i alle kategorier. Vi har stor kunnskap om våre produkter.

VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. 200 rørleggerbedrifter og fagfolkene vi har får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land.