Hopp til søk

Resultat - Moebelsnekker

Vi er en liten møbelsnekker bedrift i Bodø som lager det meste, alt fra eksklusive og plassbygde skap, hyller og kjøkken, til frittstående møbler, interiør og innredning i båter, til kopier av gamle vinduer og listverk. Vi kan tilby nye møbler og interiør i stil og design lik eksisterende innredning og interiør, til bolig, hytte og til offentlig bygg/miljø.

Monicas Stoppested er et møbeltapetserverksted beliggende sentralt i Veggli sentrum. Vår spesialitet er omstopping og omtrekking av stilmøbler. Mer enn 20 års erfaring gjør at vi kan påta oss de fleste type oppdrag enten det er tradisjonelle eller mer nytenkende løsninger kvalitetsmessig utført. Vi gir deg et uforpliktende tilbud det være seg på tradisjonell omstopping, omtrekking eller annen ren... Les mer

Utfører det meste innen snekkerarbeid, oppussing av bad og kjøkken samt vedlikehold. Mindre betongarbeid og forskaling samt støping av gulv. Ta kontakt for en kostnadsfri befaring!

Vi tegner og produserer alt av møbler og innredninger til private og firmaer. Kom enten med et ønske/skisse eller en helt nøyaktig tegning, alt fra de enkleste lille spisebord til store hotelinnredninger. Her er det ikke noe i veien for og få det enten i heltre/finert eller sprøytemalt. Alle våre ansatte har bred og solid erfaring i faget.

Håndverker med lang erfaring innen tømring og møbelsnekkertjenester. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Bekken Snekkerverksted består av en snekkermester, en faglært møbelsnekkersvenn og en møbelsnekker lærling. Vi tar ulike typer oppdrag i hele fagets bredde, fra kjøkken- og soveromsinnredninger til stilmøbler. Vi er eksperter på heltre-snekring og benytter helst tradisjonelle metoder for å sammenføye materialene. Tilknyttet verkstedet er også en tømrer+smed som arbeider mest med restaurering. Vi ... Les mer

Møbeltapetsering og stopping - Båtputer - Reparasjon av møbler - Møbelstoffer - Reparasjon av båtkalesjer - Syr klær på bestilling.