• Mat Oslo Sentrum

DMF er et forum i dagligvarehandelen for koordinering av felles overordnede utfordringer knyttet til bærekraft og redusert miljøbelastning. Vårt fokus er på: Logistikk, redusert utslipp fra transport, emballasje, lastbærere, verdikjedeoptimalisering, trygg mat, retur og gjennvinning av emballasje og materiale.

Vi er en sammensatt gjeng i alder fra 17 til 63 år. Kokker, servitører, lærlinger, renholdere - totalt teller vi 45 ansatte. Alle har hver sin rolle, alle er viktige på veien fram til ditt bord. Noe å tenke på neste gang du nyter et måltid hos oss!

Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.