1

Helseklinikk med lang erfaring og høy kompetanse. Vi arbeider tverrfaglig for å oppnå best- og raskest mulig ønsket resultat for kunden. Vi tilbyr Kiropraktikk, Fysioterapi, Osteopati, Psykomotorisk fysioterapi og et bredt utvalg av Muskelterapitjenester. Sportsmassasje, Klassisk massasje, Myofascial Release, Lymfe drenasje, Spiral stabilisering og Fibromassasje for å nevne noen. Våre behandlere ... Les mer

Vi har avdelinger på Skjetten, Skedsmokorset og Lillestrøm. Klinikk Andersen startet opp i 2009. Vi er en tverrfaglig klinikk kjede, der kiropraktorer og fysioterapeuter jobber i et unikt samarbeid for å ivareta helheten hos hver enkel pasient. Vi har et godt samarbeid med andre eksterne spesialister og mulighet for å henvise videre til MR/røntgen dersom ikke behandlingen skulle føre frem. Vi har... Les mer

3

Lang erfaring i behandling av muskel- og skjelettlidelser. For å kunne gi et mest mulig helhetlig behandlingstilbud til våre pasienter har vi massør og fysioterapeut tilknyttet kiropraktorklinikken

4

Hudpleiesalongen ble startet i 1990, og har hele tiden holdt til i Rådhusalleen 5. I perioden 2012-2013 ble huset vi holder til i og lokalene våre totalrenovert. Det gav oss nye, moderne lokaler med mye bedre plass. Fra å ha vært to hudterapeuter i arbeid, er vi i dag tre hudterapeuter og en fotterapeut.

5

Emma Farias er en erfaren og faglig sikker fotterapeut med kompetanse innen behandling av diabetikere. Vår klinikk i Bergen tilbyr lindrende og forebyggende pleie av føtter, også om de er skadet. Vi behandler og forebygger lidelser tilknyttet hud, muskler, skjelett og negler. Blide føtter gir et bedre liv!

6

Gjennom lang erfaring og høy kompetanse tilbyr vi plastikkirurgi og estetiske behandlinger i verdensklasse. Vår visjon er å ha verd¬ens mest fornøyde kunder. Med seg selv. Dette jobber vi for hver eneste dag. Å skape harmoni mellom ditt ytre og ditt indre. Vår faglige tyngde er din trygghet. Med hjelp av den seneste teknikken, de mest moderne metodene og kontinuerlig forskning leder vi utvikl... Les mer

7

Et komplett hårsenter med Vestlandets største lagerførte hårerstaningutvalg. Du er velkommen til oss i Solheimsviken for en uforpliktende konsultasjon. Vi har parykker, hårdeler, extensions og løshår, i tillegg til trikologibehandlinger og trikopigmentering. Hos oss får du hjelp og moderne løsninger, uansett årsak for hårtap.

8

Meget sentralt og i et populært område ligger flotte Majorstuklinikken. Tony Bansi , en av Norges første utdannende Osteopater, tilbyr profesjonell behandling innen osteopati,akupunktur og fysioterapi. Velkommen til oss!

9

Nemus Trondheim (tidl ØveråsKlinikken) er en moderne tverrfaglig klinikk som består av erfarne kiropraktorer, fysioterapeut og akupunktør

11

Vi er et hjemmekoselig hotell med hyggelig betjening, som ønsker å gi det lille ekstra til våre gjester. Vår meny er basert på retter av lokale råvarer. Vi ønsker også at Hotell Frøya skal være et utgangspunkt for å oppleve det vi har å by på her ute, og Frøya har svært mye å by på! Vi har nå bygget ut, og har doblet vår kapasitet. Nye flotte kursrom og en helt ny spaavdeling som gjerne kan kombi... Les mer

12

Er trygghet viktig for deg? Ønsker du at en dyktig veterinær skal ta seg god tid til å lytte mens bestevennen din får snuse litt rundt og kanskje få en godbit? Da er Din Veterinær stedet for deg! Klinikken holder meget høy standard og ligger sentralt på Kløfta med gratis p-plass. Kort ventetid.

13

Vi hos Magnolia ønsker deg velkommen til oss. Salongen vår ligger i Slemmestad. Hos oss så får du profesjonell pleie. I salongen vår bruker vi produkter fra Elizabeth Arden PRO og Decleor Du finner alt om oss på siden. I hovedmenyen kan du også lese om våre behandlinger og priser.

14

I salongen benytter vi kvalitetsprodukter på behandlinger vi tilbyr våre kunder – utført av kvalifisert helsepersonell med dokumentert utdanning og sertifisering. Vi vil gi kundene en best mulig behandling, på en rask og effektiv måte til konkurransedyktige priser. Ta kontakt om det er noe du lurer på eller besøk vår hjemmeside!

15

Maxi Velvære tilbyr Cavi-Lipo permanent fettfjerning uten kirurgi, microblading av bryn, tannbleking, eksklusiv hudpleiebehandlinger og mye mer. Holder til i 2 etg. ved Brun & Blid på Maxi Sandnes.

16

Face It tilbyr alt innen hudpleie og kosmetiskmedisinsk behandling. Våre dyktige terapeuter hjelper deg med å oppnå de resultater du ønsker.

17

Ta vare på kroppen din og den vil ta vare på deg Me ynskjer alle å leva eit godt liv og ha god helse. Helse er ikkje berre fråvær av sjukdom og symptom, men ein tilstand av fullkomen fysisk, psykisk og sosialt velvære. Me set di helse i fokus! Me legg vekt på å sjå kroppen som ein heilhet. Ved å jobba tverrfagleg kan me raskare oppnå eit best mogleg resultat for kvar enkelt.