Hopp til søk

Resultat - Maskinentreprenoer

Belling Maskin AS er et entreprenørfirma som arbeider i Leksvik, Rissa og Trondheim. Vi utfører blant annet alle typer graving, legging av vann og kloakkrør, massetransport, veibygging, brøytetjenester, sprengning, rivning og oppføring av grunnmurer og støttemurer. Vår kundegruppe er både bedrifter, private og større entreprenørfirma.

25 års erfaring som kommer deg til gode. Byggmester Herman Frost har jobbet over 25 år i bransjen med alt fra rehabilitering av private hjem til offentlig byggprosjekter. Det har gitt en erfaring og kompetanse som sikrer høy kvalitet på alle våre leveranser.

Backe er et av landets ledende entreprenørselskaper innenfor bygg. I januar 2023 ble Kruse Smith Entreprenør en del av Backe. Som ett felles selskap blir vi sterkere. Vi får økt kompetanse, større markedsandel og en bedre mulighet til å kjempe for en mer bærekraftig byggebransje. Det skal våre ansatte, våre kunder og bransjen erfare som positivt.

Maskinentreprenør med mange års erfaring. Vi utfører jobb for næring, kommunalt og privat. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Utleie av bygg- og anleggsmaskiner (uten personell). Grunnarbeid (graving, drenering, sprengning, planering).

Maskinentreprenør og anleggsgartnertjenester. Ta kontakt for gratis befaring!

Opland Maskin AS er et entreprenørfirma som utfører alt innen graving (f.eks. tomtegraving, drenering ..), massekjøring, snøbrøyting og strøing.

Med over 40 års fartstid i bransjen, har vårt firma solid kompetanse, erfaring og kunnskap i jobben. Vår brede maskinpark gjør oss fleksible, og vi kan utføre jobber av ulik størrelse og art. For små, store, private og offentlige kunder. Sertifisert Miljøfyrtårn 2023, vi jobber stadig med å styrke bærekraftig drift.