Hopp til søk

Resultat - Maskinentreprenoer

Firmaet ble etablert i 1987 og driftes i dag av Knut Ivar Mork og Lars Holland Mork. Vi leier i tillegg inn habile arbeidstakere etter behov. Kompetanse/godkjenninger: Sentral godkjenning (ansvarsrett) i tiltaksklasse 1, for grunnarbeid. ADK 1 – sertifikat for utvendig rørlegging.

Vi er en maskinentreprenør som utfører alt fra graving til sprengning. Ta kontakt for tilbud

Nordmøre Eiendomsservice ble etablert i 2021 med en visjon om å tilby entreprenørtjenester og eiendomsdrift av høy kvalitet til kunder på Nordmøre. Vår raske vekst og suksess skyldes et dedikert team med kontinuerlige fokus på å levere kvalitet over kvantitet, til konkurransedyktige priser.

Vi utfører oppdrag som graving, snøbrøiting, kranbiler og mye mer, kontakt oss for å se hva vi kan gjøre for deg!

Vidar Samseth Natursteinsmuring og Anleggsarbeid holder til i Måndalen, Møre og Romsdal. Vi har 35 års erfaring med anleggsarbeid og natursteinsmuring. Har du ønske om å bruke naturstein som støttemur, moloer, kaier, naustmurer, trapper, avsatser, blomsterbed eller lignende så ta kontakt med oss for en hyggelig prat angående dette. Vi har også lang erfaring med drenering av grunnmurer, samt indus... Les mer

Vi er et helnorsk selskap som utvikler, bygger og restaurerer eiendommer i tidløs original kvalitet. Vi holder til på Sunndalsøra, og utfører prosjekter i vår region. Har du passende prosjekt, er det bare å ta kontakt. Velkommen som kunde hos oss.