Hopp til søk

Resultat - Maling

Byggmester Knut Høivaag As har mer enn 30 år erfaring som totalleverandør til hus, hytte og byggmateriale. Vi er en leverandør som kan hjelpe kunden i alle ledd.

Vi har lang erfaring innen alt av malerarbeid, inn og utvendig. Vi utfører alt av tapetsering, gulvbelegg tepper og flisarbeid. Vi kommer på Kostnadsfri befaring.

Vi utfører: Daglig renhold, rundvask, gulvbehandling, rensing, malingsjobber, liftarbeid og liftutleie.

Velkommen til Bygger'n Fauske, din lokale trelasthandel. Hos oss møter du svært kompetente medarbeidere med fokus på at akkurat du som kunde skal få den hjelpen du trenger.

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 103 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

Din faghandel innen maling, tapet, fargerådgivning, gulv og belegg, solskjerming, hageredskap og snefres

Proffkeramikeren AS prosjektstyrer og kvalitetssikrer oppdragene slik at kunden oppnår trygghet for

Vi utfører alt av tradisjonelt malerarbeid, inn-og utvendig samt legging av gulvbelegg, tepper, tapet, fliser og parkett. Våre medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring innen fagene.

Vi fører byggevarer, maling, elektrisk og fritidsutstyr. Kom innom butikken eller ta kontakt for pristilbud.

Montér Solhaug er det komplette byggevarehuset i Meløy, med blant annet trelast og andre byggevarer, fargehandel, kjøkken, varme & bad butikk.

Erfaren maler med lang fartstid i bransjen. Utfører alt innen maling, belegg, tapetsering og våtrom. Nybygg og oppussing. Jobbene blir utført til avtalt tid og pris. Ta kontakt for en hyggelig prat!