Hopp til søk

Resultat - Malertjenester

Malermester Rune Toftner AS er et nytt firma med en lang historie. Malermesterforretningen Roås & Toftner AS ble etablert av Rune Toftner og Magne Roås i 2004. I 2017 overtok Rune Toftner bedriften, som samtidig skiftet navn til Malermester Rune Toftner AS. Som malermester utfører vi alt innen nybygg, rehabilitering, utvendige fasader og gulvlegging både i det private og offentlige markedet. Alt ... Les mer

Maler med øye for kvalitet. Ønsker du jobben utført av dyktige og kvalitetebeviste håntverkere? Kontakt oss!

Vi i Kwik Bygg og Maling AS leverer alt fra A-Å. Vi leverer alt ifra maling der hvor maling, takfornying og fasadevask inngår i malingen. Her kan du være trygg på at du snakker med proffe som bryr seg om resultatet, med en uslåelig pris! Vi tar også på oss snekkerjobber og blikkenslager. Alt innenfor renhold kan vi også stå til tjeneste med. Kontakt oss for en uforpliktende samtale hvor vi kan ko... Les mer

Utfører alle typer maleroppdrag. Ta kontakt med for en uforpliktende og hyggelig prat rundt ditt maleroppdrag så skal jeg finne den beste løsningen for ditt behov.

Om oss Malermester Rundhaug kan bistå deg med malearbeid, gulvbelegg, tapet og da blant annet innvendig og utvendig malearbeid. Med erfaring fra 1976 er vi i stand til å tilby unike og gode løsninger, og høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, med et høyt fokus på kvalitet og kundens behov.

Our priority is always QUALITY and for our customers to be satisfied and only then is our job done. We have many years of experience when it comes to painting, and our experiences with working on big projects in Norway has helped us become even better! Feel FINT to contact us, we will be happy to help you!!

- Rehabilitering - Tapetsering - Innvendig maling - Utvendig Maling Vi utfører arbeid utvendig og innvendig. Vi holder oss hele tiden ajour med de nyeste bygg- og maleteknikker, og vi legger stor vekt på at både gamle og nye kunder oppfatter virksomheten som et seriøst og kompetent firma hvor kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier.