Hopp til søk

Resultat - Laerling

Velkommen til Moer. Vi har eksistert siden elektrisiteten kom til Tønsberg i 1903 og har definitivt ekspertisen og kompetansen som trengs. Strøm og spenning er stort sett den samme, men produkter og metoder har gjennomgått store forandringer opp gjennom årene. Du finner oss i Tønsberg, Sandefjord, Revetal, Tjøme og Horten. For oss er ingen jobb for stor – eller for liten. Skal du ha elektriker, s... Les mer

Vi har satt farge på Tønsberg og omegn i over 70 år. Vi har dyktige håndverkere og fagfolk. Vi kan legge gulv, male tak og behandle vegger. Ring oss. La oss fikse dette!

Bedre for deg som lærling, og enklere for bedriftene Opplæringskontoret har i fellesskap med bedriftene påtatt seg opplærings- ansvaret i samarbeid med fagopplæringsseksjonen i fylket. Men det er opplæringskontoret som har det hele og fulle ansvaret for deg som lærling, og kvaliteten i opplæringen. Hvert år inngår OKT Vestfold mellom 160 – 180 lærekontrakter. – Vi tar ansvar! Lærekontrakten inngå... Les mer

Arbeidsfeltet er boliger, hytter, forretninger, industri, offentlig og store og små skip. Vi har også egen elektrisk butikk med belysning, varme, småelektrisk samt installasjonsmateriell.

Kontoret er et allsidig Opplæringskontor med lærlinger og praksiskandidater innenfor et tyvetalls ulike fagområder. Vi har lærlinger og samarbeidsbedrifter innenfor programområdene: Teknikk og Industriell produksjon (TIP) Elektrofag (EL) Service og samferdsel (SSA) Design og håndverk (DH)