1

Arbeidsfeltet er boliger, hytter, forretninger, industri, offentlig og store og små skip. Vi har også egen elektrisk butikk med belysning, varme, småelektrisk samt installasjonsmateriell.

2

Vi har satt farge på Tønsberg og omegn i over 60 år. Vi har dyktige håndtverkere og fagfolk. Vi kan legge gulv, male tak og behandle vegger. Ring oss. La oss fikse dette!

3

Din frisør på Stord. Velkommen til vår lekre og moderne salong over 2 hele etasjer. Du finner oss nå i Nattrutekaien 6.

4

Byens malermester i over 75 år! Firmaet ble startet av John Haugvaldstad i 1941 og var i starten kun et enmannsfirma. Nå, over 75 år etter, har firmaet vokst til 12 ansatte. Firmaet drives nå av dattersønn, Jone og hans datter Randi. Vi utfører alt av tjenester innen nybygg, rehabilitering mot det private og offentlige markedet. Tjenestene som vi utfører er innvendig / utvendig malerarbeid, tapet... Les mer

6

Cancam ble etablert i 1987 av Laila og Torstein Lorentzen. Deres brennende engasjement for faget har resultert i et solid firma med godt renommé og en rekke utmerkelser, både nasjonalt og internasjonalt. Salongene består av dyktige og lidenskapelige frisører som hver dag gjør sitt ytterste for at kundene skal bli fornøyd.

7

Elektrofagenes opplæringskontor i Sør- Trøndelag – SEOS, ble etablert 20. juni 1989. Bakgrunnen for at SEOS ble dannet, var at man hadde sett behovet for et opplæringskontor, da det i lengre tid hadde vært lite inntak av lærlinger i bransjen.

8

Ramsvik Frisør er Hordalands største frisørbedrift med 10 salonger. Vi klipper, farger og styler håret ditt. Vi har Student- og lærlingrabatt. Velkommen til oss!

9

Om RVOK Rauma og Vestnes opplæringskontor ble stiftet i 2000, under navnet Rauma opplæringskontor. Kontoret representerte den tiden 26 medlemsbedrifter i Rauma. I senere tid har Vestnes kommune blitt medlem i opplæringskontoret og en del private bedrifter i Vestnes kommune. Per idag har opplæringskontoret 27 medlemsbedrifter og rundt 40 løpende lærekontrakter.

12

Bedre for deg som lærling, og enklere for bedriftene Opplæringskontoret har i fellesskap med bedriftene påtatt seg opplærings- ansvaret i samarbeid med fagopplæringsseksjonen i fylket. Men det er opplæringskontoret som har det hele og fulle ansvaret for deg som lærling, og kvaliteten i opplæringen. Hvert år inngår OKT Vestfold mellom 160 – 180 lærekontrakter. – Vi tar ansvar! Lærekontrakten inngå... Les mer

Er du interessert i traktorer og landbruksmaskiner? Da kan du bli lærling i en av våre medlemsbedrifter. Ta kontakt med oss på 91792817

13

Velkommen til Miss Sofi frisør, kom innom å få deg en eksklusiv opplevelse og egenpleie skreddersydd til akkurat deg!

14

KomOpp ble som ett av de første kommunale opplæringskontor for fagopplæring, stiftet 9.juni 1993, med oppstart 1.januar 1994. Initiativtakere var Kommunenes Sentralforbund (KS) i Troms og Fagopplæringskontoret i Troms. Opplæringskontorets medlemsbedrifter er 22 av kommunene i Troms fylke, Troms fylkeskommune med de fylkeskommunale virksomhetene og Universitetssykehuset Nord-Norge HF.

Opplæringskontoret for Byggfag blei etablert av EBA Vestenfjelske avdeling og godkjent av Fagopplæringsnemda i Sogn og Fjordane hausten 1993. Kontoret har i dag eit tett samarbeid med andre opplæringskontor innanfor Bygg- og Anlegg og vert kalla BYGGOPP, Opplæringskontor for Bygg - og Anleggsteknikk. Vår hovudsatsing er blandt anna å kvalitetsikre at lærlingane får den opplæringa dei har rett på,... Les mer