Hopp til søk

Resultat - Lader

Østbye & Sletmoen as er et installasjonsfirma som er en sammenslåing av ”Østbye & Skrefsrud as” og ”Sletmoen og Sønner as” siden 1/1 2006. Vi utfører alle typer elektroinstallasjoner, både sterkstrøm og svakstrøm. Våre kunder er både private og offentlige. Oppdragene gjelder boliger, hytter og offentlige bygg.

Vi holder til på Ringebu i Gudbrandsdalen. Horten Elektriske ble startet i 1982 av Sverre Horten. Sverre Horten jobbet som installatør frem til han gikk av med pensjon i 2009 og Tore Anders Solbraa Grytting tok over som installatør. Vi er i dag 20 ansatte. Vi utfører alle typer installasjoner, alt fra små enkle til store prosjekter. Vi er spesialister på skjult installasjon av laftehytter.

**** OBS. Vi skal flytte til 2.etg.(ved hjørnet på Class Ohlson) på Strandtorget Kjøpe Senteret. I forbindelse med byggeperioden, må butikken dessverre holdes stengt. Vi holder stengt i perioden 10.Januar - 1.mars (Muligens helt til 5\10. Mars). Lillehammer Mobilreparasjon AS er en mobilfikser som holder til p... Les mer