Hopp til søk

Resultat - Konditori

I 129 år har Baker Brun vært en stolt baker av gode brød og boller til bergenserne, – og det skal vi fortsette med – i 100 år til! Vårt hovedbakeri i Bergen er ett av landets mest velrenommerte bakeri. Her produseres et stort utvalg av ferske baker- og konditorvarer, i tillegg til en omfattende produksjon av frosne deigemner.

Bella Nybakt driver på Åkrehamn med Café, conditori og catering. Vi selger smørbrød, kaker og bakst.

Bakermester Klausen er et familiebakeri med lange tradisjoner. Vi produserer fullt sortiment både innen bakervarer og konditorivarer. Vår største kundegruppe er dagligvaren, men vi leverer også til et stort antall kantiner, barnehager, skoler og institusjoner.

Bakerhjørnet - kafé og bakeriutsalg i Sandnes. Bakerhjørnet åpnet sine dører første gang i 2001 og over 22 år senere har vi fremdeles dagsferske bakverk mandag til lørdag. På Bakerhjørnet får man alt man ønsker seg av boller, brød, rundstykker og horn - samt nesten alle typer kaker, marsipan og sjokoladekake. Ferske brødvarer. Smørbrød til alle anledninger. Fersk brødvarer til påsmurt lunsj er og... Les mer

Bakermester Klausen er et familiebakeri med lange tradisjoner. Vi produserer fullt sortiment både innen bakervarer og konditorivarer. Vår største kundegruppe er dagligvaren, men vi leverer også til et stort antall kantiner, barnehager, skoler og institusjoner.

Vi er to engasjerte og fagkyndige kokker med mange års erfaring fra blant annet Statholdergaarden, De Fem Stuer, Lysebu, Cafe Rust og Cafe Con Bar! Vi elsker det vi gjør, og syns det er fantastisk å drive for oss selv. Dette gjør at vi gir litt mer av oss selv ettersom det for det første er meget personlig, samtidig som vi er avhengig av god kvalitet og fornøyde kunder for å kunne beholde drift... Les mer

Bakermester Klausen er et familiebakeri med lange tradisjoner. Vi produserer fullt sortiment både innen bakervarer og konditorivarer. Vår største kundegruppe er dagligvaren, men vi leverer også til et stort antall kantiner, barnehager, skoler og institusjoner.

Magne og Bera Granum etablerte GRANUM BAKERI AS 3. juni 1991 i Storgata 126 på Lillehammer. Målet var en liten mann/kone-bedrift, men kundemassen økte raskt, og vi måtte ansatte en konditorlærling og to butikkmedarbeidere. I november 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. Vi åpner kl. 07.00 og ... Les mer

Bakermester Klausen er et familiebakeri med lange tradisjoner. Vi produserer fullt sortiment både innen bakervarer og konditorivarer. Vår største kundegruppe er dagligvaren, men vi leverer også til et stort antall kantiner, barnehager, skoler og institusjoner.