Hopp til søk

Culinakjeden er Norges ledende leverandør av småutstyr til storkjøkkenmarkedet. I Culinas varekolleksjon finner du det beste innen porselen, glass, bestikk, servering, bar, kjøkkenutstyr, rengjøring samt elektriske artikler og kokkeklær. Hele sortimentet ser du i menyen til venstre. Ta kontakt med en av våre dyktige forhandlere som står klar til å hjelpe deg i ditt distrikt.

Posh Design ble etablert i 2009. Det eies og drives av Birgitte Engeseth. I all hovedsak en nettbutikk og showroom med klær, interiør, noe vintage og litt antikviteter. Kjente og ukjente merker fra inn- og utland. En butikk for de som ikke vil være helt A4. Showroom i Stabellsgate 4, 3510 Hønefoss. Åpent etter avtale! Bare ta kontakt på 92887335

Butikken startet med salg av ekslusive sotffer i ull og lin, og noe klær. Etter hver gikk vi mer og mer over til bare salg av klær til dame. Butikken har byttet lokaler noen ganger, men har hatt beliggenhet i tilknytning til Varnaveien hele tiden. I dag holder vi til på Rygge Storsenter, og liker oss der. Høsten 1999 åpnet vi også en butikk på Amfi senteret i Moss sentrum. Disse to butikkene har ... Les mer

Velkommen til Jessheim Storsenter med 150 butikker & spisesteder midt i Jessheim sentrum. Hos oss finner du stor variasjon i butikkmiks og et godt restauranttilbud. Vi kan tilby 800 innendørs parkeringsplasser samt rikelig med utendørs parkering. Velkommen innom!

Hos AMFI Drøbak City og Portalen finner du ca. 40 butikker fordelt på ca. 20 000 kvadratmeter.

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instragram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!