Hopp til søk

Resultat - Kjeveledd

Som pasient hos oss kan vi love deg at vi vil gjøre alt for at du skal føle deg trygg og at du vil få behandling som er basert på at vi ønsker å forebygge fremfor å reparere. Vi har gratis parkering.

Vi i Fornebu tannlegesenter har som mål å forebygge tann- og munnsykdommer. Vi jobber bevisst og målrettet for at pasientene våres skal være fornøyde og tilfredsstilte til enhver tid. Vi kan gi deg ett smil som vil åpne verden for deg.

Tann- og kjevebehandling i narkose. Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss. Tannlegeskrekk er ingen hindring. Erfarne spesialister og fagpersoner vil gi deg en så stressfri og optimal behandling som mulig. Spesialistklinikken er velutstyrt og skreddersydd for gjennomgående trygg behandling og gode resultater.

Flott ny kjeveortopedisk klinikk, sentralt i Sandnessjøen. Vårt team har snart 15 års erfaring i behandling med tannregulering på barn, ungdom og voksne. Vi lager også ulike typer skinner/plate for kjeveledd og snorke/apne problematikk. Velkommen til oss.

Tannhelsehuset Kildahl er en privat tannklinikk midt i Svortland sentrum på Bømlo, Hordaland. Hos oss er det 5 tannleger, 2 tannpleiere og 3 spesialisttannleger som jobber for at din tannhelse skal bli best mulig. Derfor er vi opptatt av forebygging.