1

Vi rydder tak, gårdsplasser osv for snø og kjører bort. Trefelling og beskjæring. Ring oss direkte på 938 30 483

2

Ferdigbetong - Betongpumping - Hydrauliske renner. Din lokale leverandør i Bergen og omegn. Vi har betongpumper som når 41 meter og liten treaksler.

3

Ferdigbetong - Betongpumping - Hydrauliske renner. Din lokale leverandør i Bergen og omegn. Vi har betongpumper som når 41 meter og liten treaksler.

4

Anleggsservice Øst er et veletablert firma som er spesialisert innen veilegging og alt innen asfaltering. Vi jobber tidlig og sent i hele Oslo og Akershus.

5

Olsen & Indrøy Hage og Anlegg AS er totalleverandør av utomhusarbeider. I en årrekke har vi levert et bredt spekter av tjenester som vedlikehold, drift, nyanlegg og restaurering til privat og offentlig sektor. Lekeplasser er vårt spesialfelt og vi e... Les mer

8

Elektrikern`n Ringsaker utfører alle typer oppdrag innenfor elektoinstallasjon. Vi er lokalisert i Moelv, sentralt i distriktet, og vårt nedslagsfelt omfatter for uten Moelv, Lillehammer, Biri, Sjusjøen, Gjøvik, Brumunddal, Furnes og Hamar. Som vi sier, "På begge sider av Mjøsa"

9

Skattkjær Skiferindustri a.s er et moderne steinhugger firma i Haugesund med et salgsdistrikt som normalt dekker Nord-Rogaland og store deler av Sunnhordland.

10

De fem eierne er Terje Moen, Knut Strisland, Geir Løland, Preben Øidne og Terje Stålesen, alle med 20% andel i selskapet. De fire første er aktive i selskapet, mens Stålesen kun er med som medeier og samarbeidspartner. Stålesen driver Autovernmontasje AS i Lyngdal, et selskap som leverer autovern i stål.Det hender vi gir priser og leverer tilbud sammen selv om det er to selvstendige selskap. Det ... Les mer