Hopp til søk

Resultat - Jord

Vi er stolte av å ha fylkes største helårsåpne hagesenter. Hos oss finner du det du trenger til din kysthage. Våre erfarne gartnere hjelper deg og gir deg gode råd.

Møn Transport AS vart stifta i 1998 av brødrene Kjetil og Svein Jarle Møn. I starten vart det investert i to lastebiler til transport av avfall i Nordhordaland.Vi har konkurransedyktige prisar på alle våre tjenester. Vi tar på oss transport og entreprenøropprag hvoudsakelig i Hordaland og Sogn og Fjordane. Våre kunder er privatpersoner, og næringsvirksomheter i både privat og offentlig næringssek... Les mer

Vi hjelper deg med alt innen transport, containerutleie og er din totalentrepenør i Bergen.

utomhus.no er leverandør av alt du trenger til utomhuset, med over 30 års erfaring. Vi har 3 utsalgssteder i Norge; Oslo, Bergen og Moss. Med 16 ansatte og over 1400 mål med dyrket mark er vi i solid vekst.

Me er eit lite familiedrevet firma på Årdalstangen, innerst i Sognefjorden. Me utfører det meste innen graving og transport.

Transportsentralen Svanco AS ble etablert i 1990, og eies av bileiere som alle er med i den daglige driften. Vi har i løpet av årene spesialisert oss innenfor Semi og kranbiler med transport av både lange, tunge og brede kollier. Vi står alltid klar til å løse alle typer transport- og monteringsbehov. Erfarne sjåfører er en viktig del av et hvert transportoppdrag, vi har det!

Svidal Entreprenør AS tilbyr graving, muring meisling og massetransport. Vi skaffer alt av masser. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

NGIR (Nordhordland og Gulen Interkommunale Renovasjonsselskap) er totalleverandør av avfallstenester og tilbyr personleg rådgjeving til industri og næringsliv. Vi tar i mot dei fleste fraksjonar og har høg rådgjevingskompetanse på handsaming av avfall.