Hopp til søk

Resultat - Interioer

Kjells markiser er landsdekkende og størst i Norge på inn- og utvendig solskjerming. Kjells markiser leverer til privat og bedrift.Kontakt oss for gratis hjembesøk/oppmåling og uforpliktende tilbud.

Vi er stolte av å ha fylkes største helårsåpne hagesenter. Hos oss finner du det du trenger til din kysthage. Våre erfarne gartnere hjelper deg og gir deg gode råd.

Velkommen til Bergen Håndtverksenter! Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør. Vår lange erfaring med arbeid innenfor de gamle håndarbeidsteknikkene har gitt oss kunnskap om antikviteter og deres verdi, og hvordan disse skal restaureres for å bevares for kommende generasjoner. Vi har stor respekt for de arbeidsoppgavene vi påtar oss. I mange tilfelle er det eldre, skjør... Les mer

Master profilering produserer Digitalprint, Grafisk design, Messesystemer og alt innen profilering. For mer informasjon se hjemmesiden. Vi tar alt av små å store oppdrag.

Bergen Markiseindustri AS tilbyr produksjon og salg av solskjermingsprodukter, samt vedlikehold og reprasjoner.Vi har flere sertifikater og utmerkelser innen produksjon av markiser. Kundekretsen består av både privatkunder og firmakunder i jevn fordeling.

Norges største frittstående BMW dele leverandør-alt til din BMW. Vi leverer over hele Norge.

VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. 200 rørleggerbedrifter og fagfolkene vi har får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land.

Byggevareforhandler for både proff og privat markedet. Vi hjelper deg med å finne de optimale produktene til prosjektet ditt, iht dagens anbefalinger og forskrifter og til en konkurransedyktig pris.

Kloke Folk / RAMSTRØM AS bygger på kompetanse og lang erfaring innen rådgivning og rekruttering. Vi tilbyr følgende tjenester: rekruttering på alle nivå, lederutvikling og organisasjonsutvikling. Vi tilbyr også tjenester innen kultur, og dette er kulturminnerådgivning og museumsutvikling, og tjenester innen interiør og fargerådgivning. Vårt erfarne team er dedikert til å hjelpe organisasjoner med... Les mer

Vi har rammeverksted i samme lokaler som galleri og butikk. Her kan du få rammet inn alt fra fotografier og print, til fotballdrakter og andre artikler. Ta med deg det du ønsker å ramme inn, og vi finner den beste løsningen sammen med deg. Vi har prøver av både rammelister og passepartout i butikken, slik at du kan få se hvordan det endelige resultatet vil se ut.