Hopp til søk

Resultat - Hvitevarer

Coop Dønna SA er et lite selvstendig samvirkelag lokalisert i Dønna Kommune på Helgelandskysten. Laget driver en Coop Prix som i tillegg til tradisjonell dagligvare har en god del faghandel, samt medisinutsalg, pakkemottak for Postnord og drivstoffanlegg. I butikkens nærområde har vi et aktivt næringsmiljø med blant annet maritime næringer, fiske, oppdrett, rorbuutleie og sjokoladefabrikk. Vi har... Les mer

Kvik har åpnet ny butikk på Helgeland. Den 2. mars slo vi døren opp til en splitter ny butikk i Mo i Rana. Vårt mål er fornøyde kunder. Vi fokuserer på dine behov, ønsker og drømmer, for vi mener at alle har rett til et kult kjøkken til en overraskende lav pris. Du kan booke oss til møte i butikken, hjemmebesøk eller videomøte.

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.... Les mer

Vi har et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder. Oversikt over våre butikker finner du på vår hjemmeside. Har du mistet/glemt noe på senteret vårt? Ta kontakt med en av våre sentervektere på tlf: 416 92 195. Velkommen skal du være!

KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre.

HTH er et kjøkkenfirma som liker dansk design, kvalitet og landets beste service. Vi er dedikerte for å hjelpe deg med å finne ekte kjøkkenkjærlighet, og spre den til alle rom i huset ditt.