Hopp til søk

Resultat - Husvask

Trenger du rene kontor - eller kanskje fellesområder? Downar leverer en grundig og komplett rengjøringstjeneste for bedrifter, sameier og privatboliger. Ta kontakt i dag!

Vi utfører: Daglig renhold, rundvask, gulvbehandling, rensing, malingsjobber, liftarbeid og liftutleie.

Ta steget mot en enklere og mer behagelig hverdag med Home Care Culinary. La oss ta vare på deg og ditt hjem, slik at du kan nyte livet uten bekymringer. Hos Home Care Culinary er vi eksperter på å skape den ultimate omsorgspakken for deg og ditt hjem. Vi tilbyr en unik kombinasjon av kulinariske mesterverk, husarbeid, og kjæledyrpass, alt samlet under ett tak. Vår visjon er å gi deg friheten fra... Les mer

Vi tilbyr utvendig vask av hus og eiendom til privat og næring i Vestfold og Telemark.

Alt innen renholdstjenester i hele Agder - med over 5 års erfaring i bransjen.

Tilbyr alt innen maler tjenester, montering av kjøkken samt renholdstjenester til privat og næring i Askvoll og omegn - med over 20 års erfaring!

Rengjøringstjenester: rengjøring av private boliger, kontor lokaler og alle type næringslokaler, med moderne løsninger som UV-lys og ozon , desinfeksjon. Reparasjonstjenester: mindre renovering av private boliger.

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 103 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør. På Jernia finner du gode tilbud på det du trenger når du skal lage mat, bake, gj... Les mer

Bedriftsrenhold, Privat renhold, vindusvask, trappevask og vaktmestertjenester for private-, bedrifter og sameier i Oslo og omegn. DESINFISERING, vi tilbyr også fast desinfisering, smittevask og salg av overflatedesinfeksjon. Vi har lang erfaring og stor kompetanse innen renhold- og servicetjenester. Vi tilbyr renholdstjenester over hele Troms og Finnmark fylke. Vi kommer gjerne på befaring og gi... Les mer

Vår forretningsmotto er flexibilitet - speed and service, og det mener vi har klart å oppnådd med den flotte og positive arbeidsstaben vi nå har tilsluttet oss.

Rengjøring av tak og fasade. Vi tilbyr også brannstiger av høy kvalitet (Norgesstigen).

Tilbyr det meste innen rengjøring til privat og næring i Bergen - med over 8 års erfaring garanterer vi et godt resultat!

Godt renhold er en viktig del av å skape en trivelig og hygienisk arbeidsplass eller hjem – ikke bare på grunn av det estetiske, men også av helsemessige årsaker. Hos Mr Renhold får du alltid den profesjonelle bistanden du ønsker av et renholdsfirma, uavhengig av type rengjøringsoppdrag.

Aquamann Service tilbyr både inn-utvendig renhold. Tenker du å vaske Tak, Fasade? Trenger du hjelp med Airbnb utleie? Kanskje du skal flytte og orker ikke vaske selv. Vi vasker og rydder og du gjør det du vil. Vi ta vare på hjemmet ditt. Aqumann tilbyr skreddersydde tilbud for deg, samlerabbatt og fornøyd garanti er selvfølge hos oss.