Hopp til søk

Widex tilbyr den mest avanserte teknologien og naturlige lyden på markedet. En lidenskap for å perfeksjonere lyd har vært i vårt DNA siden 1956. Å levere dette nivået av lydkvalitet tar tid og dedikasjon, og det er grunnen til at produktene våre bare leveres når de tilfredsstiller våre krevende standarder.

Signia høreapparater AS i Norge er en del av WSA-gruppen, som er en av verdens fremste produsenter av høreapparater. Vi er stolte over å kunne si at vi utvikler og produserer ett av fire høreapparter som brukes verden over.

Alliance Optikk er en landsdekkende optiker kjede. Vi tar vare på ditt syn og dine øyne. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos din fastoptiker.

Firmaet ble etablert i 1869 og er et av Norges eldste optikerfirmaer. Opprinnelig holdt firmaet til i skomagermester Ristvets gård i Bragernes Baggade. Dagens Optiker L. Eriksen holder til i Nedre Storgate 3 i Gågata på Bragernes. Vårt brillemuseum er nå flyttet til LÅGENDALS MUSET på Kongsberg. Du er hjertelig velkommen. Våre hovedarbeidsfelt er synsundersøkelser, tåreanalyse, briller, solbrille... Les mer

Sonova AG er en ledende leverandør av innovative hørselsløsninger. Sonova Norway har sitt hovedkontor i Oslo sentrum og fører Phonak-produkter. Vi tilbyr løsninger til alle typer hørselstap - fra høreapparater til trådløse kommunikasjonsløsninger. Vi har også et Butikk-og servicetilbud, Eterno AS, som befinner seg i 1. etasje på vår adresse (åpningstider 10.00 -16.00).