Hopp til søk

Resultat - Hoereapparat

Widex tilbyr den mest avanserte teknologien og naturlige lyden på markedet. En lidenskap for å perfeksjonere lyd har vært i vårt DNA siden 1956. Å levere dette nivået av lydkvalitet tar tid og dedikasjon, og det er grunnen til at produktene våre bare leveres når de tilfredsstiller våre krevende standarder.

Signia er en av verdens ledende leverandører av høreapparat. Vårt mål er å bidra til at hørselstap i minst mulig grad skal gå ut over livskvaliteten, gjennom innovasjon som setter nye standarder innen høreapparat. Vi er stolte over å kunne si at vi utvikler og produserer ett av fire høreapparter som brukes verden over. Signia Hearing-produkter er solgt av Sivantos AS.

Sonova AG er en ledende leverandør av innovative hørselsløsninger. Sonova Norway har sitt hovedkontor i Oslo sentrum og fører Phonak-produkter. Vi tilbyr løsninger til alle typer hørselstap - fra høreapparater til trådløse kommunikasjonsløsninger. Vi har også et Butikk-og servicetilbud, Eterno AS, som befinner seg i 1. etasje på vår adresse (åpningstider 10.00 -16.00).