Hopp til søk

Resultat - Henvisning

Helseklinikk med lang erfaring og høy kompetanse. Vi arbeider tverrfaglig for å oppnå best- og raskest mulig ønsket resultat for kunden. Vi tilbyr Kiropraktikk, Fysioterapi, Osteopati, Psykomotorisk fysioterapi og et bredt utvalg av Muskelterapitjenester. Sportsmassasje, Klassisk massasje, Myofascial Release, Lymfe drenasje, Spiral stabilisering og Fibromassasje for å nevne noen. Våre behandlere ... Les mer

Vi vil gi deg førsteklasses behandling slik at du raskest mulig skal komme tilbake til hverdagslivets aktiviteter.

Alliance Optikk – din fastoptiker: Gjennom grundige syns- og øyehelseundersøkelser, forståelse av synsbehov, samt presis tilpasning av synshjelpemidler bidrar vi til optimalt syn hos våre kunder – hele livet.

Din lokale Optiker på Askøy i over 30 år! Vi er en optisk forretning som ligger på Kleppestø Senter. Hos oss finner du et stort utvalg av moteriktige innfatninger og solbriller av kjente merkevarer. Vi satser på god service og høy kvalitet.

Flott ny kjeveortopedisk klinikk, sentralt i Sandnessjøen. Vårt team har snart 15 års erfaring i behandling med tannregulering på barn, ungdom og voksne. Vi lager også ulike typer skinner/plate for kjeveledd og snorke/apne problematikk. Velkommen til oss.